MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 27 Disember 2010

LEPAK DI LCCT

Semalam pakcik datang dari Kuching nak p Langkawi ada meeting.
Flight dari Kuching jam 2 tapi flight ke Langkawi jam 7++.
Sampai LCCT jam 4.
Dia call suami ajak jumpa.
Yelah...sian jugak dia sorang2x dok nunggu kat LCCT tu.Jam 3.30 dah bertolak dari rumah.
Dekat sngt LCCT dengan rumah sekarang.
Tapi semalam hujan turun dengan lebatnya.
Dah parking dekat LCCT tu meredah hujan nak pergi kat tempat pejalan kaki tu.
Dah nak sampai bangunan terminal tu meredah hujan lagi sekejap.
Nilah kot sebab hari ni memang rasa tak sedap badan.
Lepas tu carik pakcik n terus pergi food court lepak kat sana.
Air dah 2 gelas sorang.Lepas tu order KFC.
Lepas tu pakcik order lak YEE MEE.
Dah hujan, rasa sejuk dan semestinya lapar.
Habis semuanya.
Jam 7 barulah pakcik check in ke Langkawi.
Satu tau kalau guna AIR ASIA Kalau kita dari Kuching ke Langkawi kita kena check in kat Kch untuk flight ke KL dan di LCCT untuk ke Langkawi.
Jadinya 2 kali check in.
Kalau naik MAS sekali je check innya.
Yelah...sesuatu tu mesti ada lebih dan kurangnya.



TIME NI HUJAN LEBAT.
TAPI MANA HUJANNYA ...TAK NAMPAK PUN.
CAMERA TIPON KURANG CANGGIH.
HAHAHAHA

PAKCIK N SUAMI.
JAUH SUNGGUH MENINGGALKAN KU DIBELAKANG

6 ulasan:

  1. sedih hati kmk ngga gambar lcct tk kak... tok la tmpt air mata kmk slalu gugok mun lepas balit dari kuchng. tapi mun nunggu flight ke kuching... senyum sampe ke telinga. hehe... bila ngenang blt rs lucu gik....

    BalasPadam
  2. @AinnalinaRamdzan
    kamek lain ainna.dekat lcct tok happy jak rasa.yalah sebab nak balit.bukan main lamak nunggu nak balittapi ai. mata gugok kat airport kuching.sedih na nak ninggal family di kuching

    BalasPadam
  3. lea dah sihat ke nie? Wah!!! sedapnyer mkn yee mee...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.