MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 15 Disember 2010

LEA DI TGH 151210

Hari ni jam 11 perut dah berbunyi minta diisi.
Tak pernah2 mcm ni.
Lapar sgt dah ke ni.
Mungkin kerja byk sgt, tak habis2x membuatkan lea penat n cepat rasa lapar.
Mungkin jelah....hehehe

Ok...jam 12.30 dah g kat food court.
Order nasi goreng kampung tak pedas ngan telur dadar je.
Tengoklah meja lea.baucer nak disemak tak habis2x.
Tak taulah bila nak habisnya.
Last datenya 20hb ni tapi banyak lagi daerah tak htr.


Entahlah...apa yg lea buat tu.
Banyak na pikirnya tu kot. hehehehe

Ni baru ok cikit kot.Padahal kepala dah serabut gak ni.
Semua nak dipikir.

2 ulasan:

  1. akak..bykn keja akak...takut sy tgk..hahahaa...sy masih lagi jinak2 ayam dengan keja jadi tak sibuk sgt...pkl 4.30pm terus balik..nikmatnya dpt balik awal

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.