MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Friday, 26 November 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !



Blog yang lea suka baca dan hari-hari terjah

http://www.eqbalzack.com/

blog abang eq ni lea start suka baca n suka mengomen sejak 3-4 bulan lepas kot.
blognya simple tapi padat dan disertakan dgn gambar yang menarik.
mula dari situlah baca blog dia sambil2x buka entry dia yang lama2x.
lagi satu dia reply semua apa yang org komen kat entry dia.

http://yannyannyann.blogspot.com/

blog adik kesayangan.sekarang nengok dia sgt2x aktif dah. dari blog dia dapat tengok perkembangan keluarga di kuching. huhuhuhu.rindu mereka.

http://mummysyafie.blogspot.com/

blog kak nor lak lea suka baca kisah dia ngan anak anak.suka nengok anak dia yang comel. seorang ibu yang bekerjaya tetapi pandai bahagi masa utk family.cayalah kak nor.

http://lagendabdknakal.blogspot.com/

kalau rasa nak gelak, lea suka masuk blog ni.ada je cerita yang buat lea gelak.suka nengok shoutboxnya.ada sinchan yang sangat2x comel.

http://wanhazel.blogspot.com/

suka blog ni sebab banyak tutorial.utk blog mahhupun photoshop. lagi satu suka nengok header ni yang pelik2x.kadang2x lawak pun ada.

SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG http://www.eqbalzack.com/



12 comments:

  1. hohoho~~thnks yaaa akak lea..

    ;;)

    ReplyDelete
  2. mak kasih lea coz sudi baca blog kamek..

    ReplyDelete
  3. salam..datang dari entri ben.... apa khabar... follow blog nie..

    ReplyDelete
  4. @mummysyafie

    sama sama kasih kak nor.suka bah maca blog kitak mun ada kisah wawan tetak sorang kamek bah

    ReplyDelete
  5. @Shahazrin

    terima kasih sebab sudi singgah kat sini

    ReplyDelete
  6. dtg ziarah dr SSBAL! BA

    Ai folo here!!!

    ReplyDelete
  7. wah
    tahniah2 kpd bloggers di atas!

    ReplyDelete
  8. @Lelaki Ini

    blog kat atas tulah hari2x terjah.

    ReplyDelete
  9. saya pun suka blog awak...sudi2 laa singgah kew blog saya..

    semua boleh join...saya bangga menjadi blogger malaysia..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.