MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 27 November 2010

Jom Terjah Blog AnakDaraDen



Saja suka suka nak sertai Lucky Draw ni.Manalah tau kan....adalah rezeki nanti.

Syarat nak sertainya senang je...

J
Jadi follower blog AnakDaraDen
dah buat dah

Copy banner kat sebelah dan letakkan di sidebar blog anda
dah buat jugak


Post entry mengenai contest ini(tajuk entry korang "Jom Terjah Blog AnakDaraDen"), sertakan sekali banner di atas ya dan tag 2 orang rakan korang.

ok...nak tag adik boleh

masz ngan yan

Alert kan kat AnakDaraDen yg korang dah join contest ini di comment box ye so senang AnakDaraDen nak terjah nanti. Mudah kan?

ok...dah buat jugak



4 ulasan:

  1. PENYERTAAN ANDA DITERIMA. Thanx atas penyertaan ktk kak. U're da first one.Hehe. Just wait 28/12/2010 utk keputusan k. Hopefully u're da lucky one.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.