MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 15 Oktober 2010

LAMA DAH TAK UPDATE

Salam semua.Hari Jumaat dah.Dah seminggu dah di tempat baru.Tak sempat nak update blog.Rasa penat sangat sangat.Balik umah kena masak, baju kain,lipat kain.Tak naklah kerja bertangguh.Nnati lagi banyak.Minggu ni suami masih hantar lagi.Minggu depan dah kena drive sendiri.

Tanggungjawab baru

Banyak benda baru

Banyak yang kena belajar.

Dulu ada buat ni semua tapi dah 4 tahun tinggal semuanya dah jadi lupa.Yelah dah tua dah rasanya.Tahun depan dah nak masuk 30 tahun...Dah nak ke angka 30 dah lea.Kalau ada anak dah 4 tahun dah kot.Dah takde rezeki untuk lea n suami.Sabar...Insyallah.Sesuatu yang berlaku tu ada hikmah disebaliknya.....

Ok.semua.Salam Jumaat....



1 ulasan:

  1. saya umur dah 30, tp rasa cam 25 je. haha!
    kene slalu hepi, baru tak rasa tua :D

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.