MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 4 Oktober 2010

HANYA DI INDIA









Salam semua.Semalam lea nengok perasmian Sukan Komanwel ke 19 di Delhi. Mulanya tak plan pun nak nengok tapi bila time persembahan slot TRAIN JOURNEY kot...mak ai...mcm mcm yang keluar. Yang tak tahan lea nengok kepala keretapi.Hahahaha. Memang realiti kehidupan di sana kan.Dengan rakyatnya yang banyak. Takda satu pun ruang di keretapi tu yang boleh di duduk kosong. Kalau dindingnya boleh di duduk, rasanya pun penuh jugak. Opening ceremny semalam tu oklah. Tapi yang paling best lea pernah nengok OLIMPIK BEIJING 2008 dan SUKAN KOMANWEL KUALA LUMPUR 1998..
sudah semestinya..negara kita Malaysia.....





1 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.