MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 6 September 2010

SAJA NAK CERITA PASAL JEM

Salam semua.berjumpa kita di 27 Ramadhan.Beberapa hari lagi dah nak beraya.Lea esok malam selepas solat tarawih akan balik ke TELUK INTAN. Mau mau tgh malam jugak sampai kat TELUK INTAN.Tu kalau tak jamlah.Kalau jam....tak taulah.

Cerita pasal jem, lea ngan suami malam sabtu tu g JALAN TAR.Aduiyai....kami kuar jam 10.30 sampai KL jam 1230 malam. Dua jam dalam kereta.Jemnya....Semua simpang, semua jalan sesak yang amat.Lampu isyarat memang tak berfungsi dah.

Parking lak, jgn ceritalah per entry RM10.Memang buat duitlah pengusaha pengusaha parking ni.Dekat jalan TAR pun sesak ngan org.Kedai kedai jam 1 pagi pun masih bukak lagi.Shoping2x jam 3 baru sampai umah.Jam 4.30 bangun lagi nak sahur.Mandi, solat subuh, basuh kain,sidai kain terus wat kek lapis. Siap untuk 2 kek jam 1 .Lepas zuhur terus tido .Penat betul rasanya.


2 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya Aidilftri
    Maaf Zahir dan Batin

    BalasPadam
  2. saya pegi mlm minggu, jem jugak la, tp still bleh gerak, maybe sebab kluar lewat kol 11 mlm. akak parking kat ner RM10 tu? saya parking depan kuarters/balai polis dang wangi RM8, naik singgit dr tahun lepas.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.