MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 25 Ogos 2010

SELAMAT HARI RABU

Assalammualaikum semua.Apa kabar hari ni semuanya...Harap sihat jelah ye.Bagi aku di sini alhamdulillah sihat....Hahahaha.Gayanya macam buat surat je.

Hari ni dah 15 Ramadhan.Bermakna 15 hari lagi kita akan menyambut Syawal.Persiapan mcm mana?Dah beli baju raya?Baju anak-anak?Mesti dah siapkan semuanya.Kanak kanaklah yang paling seronok bila tiba time raya.Yelah boleh pakai semua baru dan yang paling penting time raya boleh collect duit raya ma...

Bagi aku yang dah lebih suku abad ni, Syawal tahun ni di sambut dengan bersederhana saja. Yelah....bukannya budak lagi nak semua baru. Mana yang ada yang leh guna, guna jelah.Cuti tahun ni ambik pun 3 hari je.Masuk cuti raya ,sabtu n ahad dapatlah 6 hari.Oklah tu kan.6 hari berada di Teluk Intan.

Hari ni jugak adalah hari raya bagi semua penjawat awam.Aku pun tak terkecuali.Bermulalah aktiviti membuat budget sebaiknya.Kira kira hendaklah betul.Lepas gaji terus raya.Kalau tak manage ngan betul mau habis duit.Duit...duit.....

Oklah..nak sambung wat kerja.


sekadar gambar hiasan



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.