MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 31 Julai 2010

SETEM YANG CANTIK DAN UNIK

Sebagai pengumpul setem aku memang suka melihat setem setem yang cantik begini.Sekarang pun aku dah ada 8 buku setem yang penuh dengan setem dari pelbagai negara. Kalau boleh aku nak memiliki setem setem dekat bawah ni untuk koleksi aku. Nanti nak tanya dengan budak yang tukang jual kat aku.Ada ke tak setem gini.Kalau ada mesti mahal dia jual ni.

Sebenarnya mengumpul setem ni lagi seronok kalau kita boleh bertukar setem ngan pengumpul setem yang lain.Dulu memang aku bertukar setem ngan kawan kawan n boss aku dulu.Sekarang aku main beli je.Mana yang cantik n unik.Kadang kadang dengan setem ni harga aku tolak tepi asalkan aku boleh dapatkan setem yang aku minat.Kalau dah minat n hobi aku...kadang kadang tak terkawal koborosan aku.Tetapi time ni aku stop dulu.Sekarang tengah seronok dok kumpul novel.Nanti cerita lain ek pasal novel ni.Tu hobi lain lak.

Jomlah layan je gambar2x setem ni.Bagi yang minatlah.................

























1 ulasan:

  1. mmg..cantik dan unik setem2 ni.. dulu masa kecik sy jugak suka kumpul2 stamp.. slalu dapat dari atuk saya dari Singapore... nice..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.