MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 12 Julai 2010

ISNIN IS MONDAY

Assalammualaikum semua.

Bertemu lagi kita di hari baru, minggu baru n bulan je lama.Pada sesiapa yang menyokong SPAIN semalam mesti seronok.Yelah pasukan yang disokong menang.Pada yang sokong BELANDA tu ,takpelah...cuba lagi 4 tahun nanti di BRAZIL. Bersamba kita.

Aku malam nanti jam 3 dok terkejut dengar org menjerit.Suami aku dok sorang leh menjerit nengok bola. Belum lagi berteman tu. Dengan HP PTT (PUSH TO TALK) yang kawan kawan yang dok berdekatan dah mcm apa dah bunyila.PTT ni dah mcm walkie talkie dah gayanya.Rimas dengar.Suara mcm mcm yang dengar.nasib baik RT Ruvena Villa ye guna kalau seluruh TAMAN PUTRA PERDANA, lagi haru aku rasa.

Pagi tadi dok belajar jalan baru ngan suami.Sangat sangat senang ok.Dan perjalanannnya 10 minit je.Takde tol lak tu.Sangat sangat menyenangkan. Petang karang belaajar jalan balik lak.Esok suami dah nak ke johor lak dah.Tinggallah sorang lagi kat umah. Takpelah..Leh siapkan tempahan bunga telut di rumah.hahaha.Bila masa aku ambik tempahan ni.

Oklah.Hari baru minggu baru kenalah dimulakan dengan satu senyuman dengan azam baru. Jangan masam masam.jangan marah marah.Yang penting kita HAPPY.


sekadar gambar hiasan.rindu ngan budka kecik kat depan tu.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.