MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Ahad, 11 Julai 2010

-HARI MINGGU-

Assalammualaikum semua.

Apa kabar semuanya hari ni.Tentu sihat kan?Wat pe hari minggu gini. Mesti keluar jalan2x bersama suami,kawan kawan, tunang atau keluarga tersayang.Aku lak hari ni dok umah je.Semalam dah puas jalan jalan. Tak g mana pun semalam g FLORIA n g SHAH ALAM.Saja je semalam nak test jalan yang baru siap dari rumah aku ke PUTRAJAYA. Dalam masa tak sampai 10 minit dah sampai.Tol pun takde.Tak taulah kalau pada masa akan datang ada TOL lak.

Bagi akulah, tempat aku nak tinggal biarlah dekat dengan segalanya. Yang penting sgt2x, dekat dengan airport KLIA,LCCT n SUBANG.Dekat dengan KL. Dari umah aku PUCHONG ke KL kalau jalan ok 20 minit dah sampai.Dekat dengan shopping complex, tempat nak beli barang dapur, GIANT kecik, GIANT BESAR, TESCO, IOI MALL PUCHONG dan yang paling penting pasar borong.Bayar tol sikit takpelah.Yang penting dekat .

Aku dah seronok dok kat Taman yang aku dok sekarang. Insyallah perancangan utk beli rumah pun area sini gak. Aku dah selesa ngan semuanya di sini.Jiran jiran pun semuanya baik baik n ambik berat pasal aku laki bini.Biarlah satu satu. Tunggu nak habiskan kereta aku kat Kuching lu.Insyallah tahun ni habis. Sekurangnya ada kegunaan untuk mak n ayah aku. Dan kalau balik Kuching aku dah ada kenderaan utk bergerak.Aku beli keta zaman aku bujang lagi. Yelah..target beli kereta 3 tahun aku kerja.Alhamdulillah tercapai. Target kahwin 5 tahun aku kerja.Alhamdulillah tercapai gak. Kalau aku tak keguguran hari tu, memang aku dah mencapai target aku setahun lepas kahwin aku akan ada seorang anak dah.Tapi bukan rezeki aku. Tapi merasa jugaklah dok mengidam mcm mana.Nasib baik mak dan ayah ada melayan karenah aku. . Alhamdulillah rezeki lagi aku dapat.Tak pernah pun dalam target aku tahun ni.Target pun 5 tahun akan datang.

Ye...terima rezeki daripadaNYA dengan penuh rasa kesyukuran. Alhamdulillah.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.