MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 18 Jun 2010

MY FM

Lama dah lea tak update pasal hobi lea iaitu kumpul Fridge Magnet.Sebenarnya dah banyak bertambah cuma lupa nak ambik gambar. Yang terbaru koleksi minuman dalam botol. Beli kat UPTOWN PUCHONG.1=RM 2 , 3=RM5.Beli jelah 3 terus. Sebenarnya nak lupakan hobi ni wat seketika sebab white board tempat lea lekatkan koleksi Fridge Magnet dah penuh.Tapi tak boleh jugak menahan gelora dihati untuk membeli Fridge Magnet ni. Dah hobikan...Nak wat mcm mana.......










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.