MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 5 Jun 2010

LEGENDA BUDAK SETAN


Tadi berkesempatan pergi IOI MALL nengok LAGENDA BUDAK SETAN. Kalau dari 5 bintang tu lea bagi 3 bintang je kot. Sedih memang sedih.Tapi tak puaslah negoknya.Tak seperti yang lea harapkan.Kalau sesiapa dah baca novel BUDAK SETAN ni mesti taukan betapa sedihnya cinta KASYAH dan AYU.Dan lea kalau baca novel ni mesti menitiskan air mata. Ye..tadi memang lea menangis.

Part Kasyah dan meninggalkan ayu pergi buat kajian

Part Kasyah tau Ayu kahwin dengan Azmi

Part Ayu meninggal melahirkan anak dia ngan Kasyah.Tu je....

Dan inilah first time lea nengok Farid Kamil menitiskan air mata di dalam filem. Ke lea ada ketinggalan filem lain yang dia nangis....

AYU dan KASYAH memang nampak romantik tapi part AYU dan KASYAH sikit sangat, dah tu jump ke scene lain.Macam nak kan cepat habis je...

Tapi apa apa pun Sountrack best..Nangis gak lah bila dok hayati bait bait lagu tu. Bila Cinta....

Budak Setan begitu setia cintanya pada Ayu..................

Tamatlah bahagian satu....

mesti ada part 2 kan?



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.