MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 18 Mei 2010

Morning....

Selamat pagi semua.Apa kabar hari ni?Harap semuanya sihat dan ceria selalu.Pepagi ni jgn masam masam tau. Breakfast pe pagi ni?Lea baru lepas menghabiskan sebungkus nasi lemak yang dibeli berdekatan dengan rumah.Awalkan lea mamam?Yelah dah lapar sangat.Sebab malam tadi tak masak. Makan kat luar. Lea makan mihun sup je.Tu yang lapar sangat pagi ni. Kalau masak nasi tu lehlah di wat nasi goreng pagi tadi. Rasanya nilah first time dapurku tidak berasap di awal pagi sejak 3 bulan lepas. Tgh rajin masak wooo...ntahlah.Jadi suka lak.Macam macam respi dah lea try. Tgh rajin........teruskanlah...........

Pagi pagi dah aku merepek ek.Oklah...jumpa lagi di next entry....





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.