MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 31 Mei 2010

Morning semua....

Hari isnin dah kita ye.Sekejap je dah bertukar minggu.Semalam pergi nengok GAH 1 kat Sunway Lagoon. Pentasnya memang GAH, Artisnya bolehlah tahan GAH tapi yang tak GAHnya

1. Nak masuk kena lalui 3 gate.Tu pun tak boleh masuk terus.Lama kena menunggu.....

2. Kalau masuk takpelah ikut pintu depan , kalau dari parking kat luar kena masuk ikut Sunway Pyramid dah tu masuk ke dalam pun boleh tahan jauhnya nak sampai ke beach tu. Dah tu kena lalui kawasan berpasir.

3. Time balik. Apalah salahnya bagi keluar dengan pintu kuar tu.Ni tak..kena keluar ikut jalan masuk tadi. Adui.....Memang hangin satu badan.

Tapi.biasalah..masuk free.Sabar jelah.....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.