MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Ahad, 28 Februari 2010

EEQ ...SEMOGA CEPAT SEMBUH

Salam

Terkejut lea bila mak cakap eeq dimasukkan ke wad.Eeq ni abang azmeer.Kami memang rapat sejak dari kecik lagi. Ingat dulu , masa kecik kecik selalulah dukung dia.Ringan je orgnya.Sekarang ambik....jadi sesihat sihat yang amat.

Memang tau dia accident tapi tak terpikirlah dia akan serius mcm ni.Siannya dia.t.Dan sebelum dia dimasukkan ke hospital dia ada call suami dok bergurau ngan suami,dok merapu rapu ngan suami.Eeq ni suka sakat org org dan lea selalu terkena ngan dia ni.

Eeq kak mon harap eeq cepat sembuh .Jaga badan, jaga makan.Jangan nak nakal nakal lagi.Dok merempit jak kerjanya.




anak anak dara yang sentiasa menemani



siap posing lagi tu


lenanya dia tido.tengok gambar ni sianlah kat dia.




2 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.