MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 11 November 2009

SEMUA TENGAH BORING

Malam ni aku tengok insan insan yang ada di rumah aku semuanya keboringan. Tengok rancangan kat tv takde yang best.Nak kuar lak,,,MR SHAM demam...sian dia.Demam demam pun tak macam orang demam.Aku lak dari dekat umah sampailah sekarang ni dok nak booking kat AIR ASIA tak pernah nak dapat.Dah nak sampai proses pembayaran .....ada je halnya.Boring dah aku.Malas.




MR SHAM yang nolong aku dari tadi pun dah takde mood dah.


'dahlah yang, tengah malam kita bangun booking ye.sekarang ni ramai yang masuk kat AIR ASIA tu'


ayat untuk menenangkan isterinya yang sedang kepanasan dan dalam kemarahan. Dah tu dia ambik gitar dan mainkan beberapa lagu kegemaran ku. Senyum simpul gaklah aku. Hahahhaha. Sejuk sikit hati.

SHARMEEN lak main game jelah kerjanya. Tahan satu hari dok main game SIM dia tu.







1 ulasan:

  1. slm.. adei.. kawe pun try juga beli tiket smlm.. tp xdpt huhuhuh

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.