MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 11 November 2009

KU KEMAMAIAN

Kring.kring....jam locengku berbunyi dan melompat lompat (seperti dalam tv tulah) tapi pada hakikatnya aku perhatikan jam loceng aku tak melompat pun.Baru jam 4.30 pagi.Awal lagi...takpe 5 minit lagi aku bangun.Memang tabiat aku mcm tu.Takpe...takpe...

.

Last last aku bangun jam 6.30 pagi.Melompat aku dari katil.Adui..lewat dah ni...Dahlah masuk kerja jam 7.30 pagi. Memang tak sempat....Takpelah...Naib baik MY SUAMI yang hantar aku.Yahoo.....taklah penat aku berebut dan bergaduh pasal parking selalu. Tapi sian aku tengok laki aku .Dia demam tu.,Tapi dia nak gak htr aku.

Aku sampai opis n punch card jam 7.38 pagi.Dah tau lewat aku jalan lenggang kangkung je.Malas aku nak berlari lari. Buat penat.Memang dah tentu merah. Dan time masuk lift aku berduaan ngan 1 officer kat opis aku. Ofis aku tingkat 5 tapi aku leh tekan tingkat 4. Dah tu aku tersedar salah tekan. Dah tu aku gelak sorang.Officer tu sound aku.Mimpi apa tu , sampai salah tekan tingkat. Memang tengah blur betul. Adui.....

Sampai opis, perut dah bergendang dan main gitar.Simpan handbag, ambik duit terus g cafe bawah ngan ecah.Beli nasik lemak lauk baru, daging ngan telur goreng.Dan harganya RM2.50.Murahnya....Takpe...dia pun tau bulan ni panjang sgt bagi kaki dan tangan kerajaan.Ecah lagi best Kuehteow ngan paru RM1.80 saja.Murah tul.Leh g dan beli selalu kat kedai tu.

Aku pun makan dengan seleranya. Tanpa berbunyi apa apa.Aku menghayati betul makanan yg aku beli. Sebab perut dah tersangat lapar....Alhamdulillah kenyang.Begirulah cerita ceritu aku pagi ni.


SEKIAN TERIMA KASIH.


1 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.