MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 10 Ogos 2009

SYARIFAH ALIA ZAHRA

Petangnya aku, laki aku, ayah aku berjumpa dengan usu satu family. Mereka dok kat Ipoh.Last jumpa mereka bulan Mac lepas.Kami berjupa dekat Food Court dekat Padang MPTI.Dekat situ Mi Jawanya sedap.Selain tu ayam gorengnya pun sedap.Kalah ayam KFC.Dah jumpa usu sefamily dapattlah jumpa Alia Zahra.Sekarang dah sembilan 9 dah, Dulu jumpa dia baru 4 bulan.Sekarang dah tak nak ngan org dah.Comel sangat si Alia ni. K.Layan gambar ye.

mi jawa yang paling sedap kat Teluk Intan

ayam goreng dah dah habis.

sedapnya dia makan

nilah Syarifah Alia Zahra


2 ulasan:

  1. ya ampunnnn...nangis weh mee tuh zie tgk kak lea oiii. dah lah zie neh antu mee...

    adehhh...tros ngidam mee jawa sudayyy :P

    BalasPadam
  2. ya kah zie. tapi mee jawa di teluk intan lainlah zie.kuahnya warna putih

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.