MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 21 April 2009

MACAM-MACAM HAL HARI NI

Aku E.L hari ini.Kereta takleh start pulak dah. Aku yang dah siap nak g kerja dah.Iskh.GERAMYA AKU. Waktu tu jam baru 6.20 pagi.Aku malas nak g lewat kang parking susah.Nak letak bawah keta aku asyik kena block manjang.Nak menolak tu paling aku tak suka.Kalau keta kancil tu oklah.Ni keta besar2x.Nak patah pinggang aku.Kang parking belakang pulak, Dah kuar asyik nak bertembung ngan keta lain pulak. Sakit hati betullah.Jalan dua lane je yang dok parking lane kuar tu pasal. Kalau keta korang kena langgar baru padan muka. Jangan nak salahkan orang.

Berbalik ngan citer aku tadi, nak g worksyop memamg takleh . mana ada yang bukak lagipun keta aku tak leh nak start. Aku call laki aku kat Johor. Dia cakap nanti dia call kawan dia yang ada bengkel tu. Jam 10 baru dia sampai.Penatnya aku tunggu.Dengan tak makan lagi ni. Dah tu keta kena bawak bengkel dia.Suka hatilah.Ko cakap jelah ngan Sham kat Johor.Aku tak tau dah.Aku tau bawak dah. Jam 2.20 baru dia hantar kereta balik.Macam mana nak g kerja waktu ni. Memang kena cutilah ni.Adui.Cuti dahlah tak banyak.Nak balik Kuching lagi.

Hari ni badan aku menggeletar lagi.Rasa nak pitam je.Dah tu berdebar-debar je rasa hati. Semalam kat opis kena jugak. Doktor check tekanan darah aku ok, jantung semua ok. Kandungan gula dalam darah pun ok. Dia cakap aku ni banyak pikir ni. Takdelah jugak yang aku pikir. Biasa je.Dia bagi ubat penenang kat aku.Aisk. Dah macam org sakit jiwa ke aku ni. Aku tak makan pun ubat tu.Mungkin aku penat sangat kot. Entahlah.Tadi bawak tido skejap.Oklah sikit.

Aku harap esok aku ok dan kereta aku ok.Thank nasir tolong akak. Nanti bil-bil repair kereta tadi ko bagi Bang Sham ko ye. Hari Khamis baru dia balik. Peninglah kalau macam ni selalu. Nak li kerte baru, aku dah sedap dah bawak kereta tu. Sayanng. Suami dah habis bayar pun dah.Takpe. . Kalau kita sayang lagi kat dia(kereta)dia pun sayang kita kan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.